Bouwplanmakers

Bouwplannen maken, dat is wat wij al heel lang doen! Wil Panen en Michel den Haan werken sinds 2020 samen onder de naam Bouwplanmakers. Na jarenlange samenwerking hebben Bouwburo W. Panen en Den Haan Bouwadvies & tekenwerk de handen ineen geslagen om elkaar te versterken. Voorheen kende u de bedrijven Bouwburo W. Panen en Den Haan Bouwadvies & Tekenwerk.

Bouwburo W. Panen

Bouwburo W. Panen was het bouwburo van Wil Panen. In het verleden was het opgericht door zijn vader en in 2010 heeft Wil Panen sr het overgedragen aan zijn zoon. Wil Panen heeft het bedrijf in de loop van de jaren verder uitgebouwd.

Den Haan Bouwadvies & Tekenwerk

Michel den Haan werkte als DEN HAAN Bouwadvies & Tekenwerk al jarenlang samen met een aantal vaste collega’s (met verschillende disciplines) en deelde gezamenlijk het kantoor met Bouwburo W. Panen.

Wie zijn de Bouwplanmakers?

De inzet van Bouwplanmakers is om bouwplannen van de eerste schets tot de oplevering naar wens te realiseren. Ons bouwkundig team bestaat naast ons uit Martien de Geus (o.a. bouwkostenspecialist), Daniëlle Willemse (3D visualisatie) en Henriëtte Kolff (Secretariaat).

Wil: “We hebben alle expertises in huis. Het tekenwerk, de calculatie en het bouwmanagement is onder één dak aanwezig. Hierdoor zijn er korte lijnen en kunnen wij onze krachten bundelen. We werken naar een gezamenlijk doel: een mooi, goed, efficiënt en bruikbaar eindresultaat.”

Michel: ”Wij vinden het belangrijk dat wij de wensen van onze opdrachtgevers kunnen realiseren. Mooi om te merken dat dit zich vertaalt in de vele positieve reacties die wij krijgen. Wij staan voor helderheid, kwaliteit en openheid in het hele bouwproces van de eerste schets tot de oplevering.”

Samenwerkingspartners

Bouwplanmakers heeft een breed netwerk en kent zo vele samenwerkings-partners waardoor we efficiënt kunnen werken. Wij werken bijvoorbeeld samen met een constructeur, waarvan wij de gegevens verwerken op onze tekeningen. Zo is er maar één set tekeningen nodig, waar alles op is verwerkt. Dit bevordert de helderheid en openheid waar Bouwplanmakers voor staat.

In het kantoor aan de Onderwaard 2 in Ammerzoden zit naast Bouwplanmakers ook Panen Vastgoed, die als beheerder vele Verenigingen van Eigenaars (VvE) onder zijn hoede heeft. Wij kunnen hierdoor snel schakelen. Deze verbondenheid zorgt voor een extra stabiele en betrouwbare combinatie. Uiteindelijk plukt u daar weer de vruchten van.

Onze opdrachtgevers

Bedrijven, particulieren, gemeenten en woningstichtingen met (ver)bouwplannen zijn van harte welkom bij ons. Maar ook aannemers en architecten weten ons te vinden voor het technisch uitwerken van (schets)plannen of om plannen te optimaliseren. Kortom: iedereen met (ver)bouwplannen en bouwgerelateerde vragen, kan bij Bouwplanmakers terecht.

Wij hebben vele bouwplannen naar tevredenheid begeleid en gerealiseerd en opdrachtgevers uit het verleden zijn ons visitekaartje voor de toekomst dus we laten ze graag zelf aan het woord.