Bouwplannen maken, dat is wat wij al heel lang doen! Wil Panen en Michel den Haan werken sinds 2020 samen onder de naam Bouwplanmakers. Na jarenlange samenwerking hebben Bouwburo W. Panen en Den Haan Bouwadvies & tekenwerk de handen ineen geslagen om elkaar te versterken. Voorheen kende u de bedrijven Bouwburo W. Panen en Den Haan Bouwadvies & Tekenwerk.

Bouwburo W. Panen

Bouwburo W. Panen was het bouwburo van Wil Panen. In het verleden was het opgericht door zijn vader en in 2010 heeft Wil Panen sr het overgedragen aan zijn zoon. Wil Panen heeft het bedrijf in de loop van de jaren verder uitgebouwd.

Den Haan Bouwadvies & Tekenwerk

Michel den Haan werkte als DEN HAAN Bouwadvies & Tekenwerk al jarenlang samen met een aantal vaste collega’s (met verschillende disciplines) en deelde gezamenlijk het kantoor met Bouwburo W. Panen.

Wie zijn de Bouwplanmakers?

De inzet van Bouwplanmakers is om bouwplannen van de eerste schets tot de oplevering naar wens te realiseren. Ons bouwkundig team bestaat naast ons uit:

Wil Panen – Eigenaar, energieprestatie (e-label), EPV, bouwkostendeskundige, MJOP, projectleider

Wil: “We hebben alle expertises in huis. Het tekenwerk, de calculatie en het bouwmanagement is onder één dak aanwezig. Hierdoor zijn er korte lijnen en kunnen wij onze krachten bundelen. We werken naar een gezamenlijk doel: een mooi, goed, efficiënt en bruikbaar eindresultaat.”

Michel den Haan – Eigenaar, bouwkundig ontwerper -en tekenaar, projectleider

Michel: ”Wij vinden het belangrijk dat wij de wensen van onze opdrachtgevers kunnen realiseren. Mooi om te merken dat dit zich vertaalt in de vele positieve reacties die wij krijgen. Wij staan voor helderheid, kwaliteit en openheid in het hele bouwproces van de eerste schets tot de oplevering.”

Daniëlle Willemse – 3D Visualisaties en projectondersteuning

Daniëlle: “Veel mensen zijn visueel aangelegd en met een 3D visualisatie komen dromen daadwerkelijk tot leven. Een 3D visualisatie is een ideale manier om een goed beeld te krijgen van jouw (ontwerp van je) woning of kantoor. Het is geweldig om met een 3D door of om je gebouw heen te lopen alsof het er al is. Een 3D werkt tevens perfect als methode om alternatieven naast elkaar te zetten en goede keuzes te maken over materialen, vormen en kleuren waar je geen voorstelling van kan maken. En wat 3D superleuk maakt is dat je deze makkelijk met anderen kan delen om trots het eindbeeld te tonen.”

Martien de Geus – Bouwkostendeskundige, MJOP, projectleider

Martien: ”Een bouwproces roept meestal veel vragen op. Ik krijg vaak als eerste de vraag hoeveel een bouwproject gaat kosten. Als Bouwplanmakers stellen wij van de wensen die iemand heeft een programma van eisen op. Wij kunnen voorafgaand aan de bouw vertellen welk kostenplaatje erbij hoort en dragen ook alternatieven aan. Zo denken wij met onze klanten mee en weet de opdrachtgever waar die aan toe is. Wij begeleiden onze klanten naar een optimaal resultaat binnen het vastgestelde bepaald budget.”

Henriëtte Kolff – Secretariaat

Henriëtte: “Bij Bouwplanmakers zit ik helemaal op mijn plek. Ons kantoor ligt centraal gelegen op een mooie locatie in Ammerzoden, die goed bereikbaar is. We hebben diverse projecten in de omgeving gerealiseerd en daarmee een goede naam opgebouwd. De opdrachtgevers komen vaak bij ons terug en voelen zich bij ons vertrouwd. Bij Bouwplanmakers wordt geluisterd naar de wensen van de klant en kan je altijd terecht voor een afspraak, een advies en een kopje koffie. Het is leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn en je krijgt meestal mij aan de lijn. Dus bel gerust. We horen graag waar we je mee van dienst kunnen zijn. “

Samenwerkingspartners

Bouwplanmakers heeft een breed netwerk en kent zo vele samenwerkings-partners waardoor we efficiënt kunnen werken. Wij werken bijvoorbeeld samen met een constructeur, waarvan wij de gegevens verwerken op onze tekeningen. Zo is er maar één set tekeningen nodig, waar alles op is verwerkt. Dit bevordert de helderheid en openheid waar Bouwplanmakers voor staat.

In het kantoor aan de Onderwaard 2 in Ammerzoden zit naast Bouwplanmakers ook Panen Vastgoed, die als beheerder vele Verenigingen van Eigenaars (VvE) onder zijn hoede heeft. Wij kunnen hierdoor snel schakelen. Deze verbondenheid zorgt voor een extra stabiele en betrouwbare combinatie. Uiteindelijk plukt u daar weer de vruchten van.

Onze opdrachtgevers

Bedrijven, particulieren, gemeenten en woningstichtingen met (ver)bouwplannen zijn van harte welkom bij ons. Maar ook aannemers en architecten weten ons te vinden voor het technisch uitwerken van (schets)plannen of om plannen te optimaliseren. Kortom: iedereen met (ver)bouwplannen en bouwgerelateerde vragen, kan bij Bouwplanmakers terecht.

Wij hebben vele bouwplannen naar tevredenheid begeleid en gerealiseerd en opdrachtgevers uit het verleden zijn ons visitekaartje voor de toekomst dus we laten ze graag zelf aan het woord.